Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da su četiri spektakularna nova AI modela dodata u 123RF AI Generator slika: Open Journey, TurboVisionXL, RealVisXL 4.0 i Portrait Plus. Time smo dodatno dopunili našu kolekciju od 11 naprednih AI modela, uključujući favorite poput: SDXL, Eimis Anime, Dreamshaper, DynaVisionXL, Juggernaut XL, Realism Engine i DALL·E 3. Zaronite u to šta svaki od ovih novih alata može doneti vašim kreativnim projektima i doživite potpunu slobodu koji donosi generisanje AI slika.


Open Journey: Unapredite svoje teme i stilove izražavanja

Baza: Stabilna difuzija (SD 1.5)
Baza: SDXL Turbo Specijalnost: Najbrže, generišite visokokvalitetne slike u samo pet koraka


Open Journey je osmišljen za umetnike i dizajnere koji žele da pomere granice stila i teme u svojim vizuelnim narativima. Ovaj model koristi obogaćeni skup podataka AI-generisanih i korisničkih slika, što ga čini sposobnim da kompleksne tekstualne sugestije transformiše u vizuelno impresivne, specifične za stil umetničke radove. Posebno je popularan među korisnicima koji žele da stvore detaljnu i tematsku doslednost u svojim projektima, pružajući pouzdane i prelepe rezultate svaki put.

TurboVisionXL: Ubrzajte svoj kreativni proces

Baza: SDXL Turbo
Specijalnost: Brzinom svetlosti generišite visokokvalitetne slike u samo pet koraka


TurboVisionXL je moćan alat za brzo stvaranje izvrsnog vizuelnog sadržaja, što ga čini savršenim za one koji traže brze rezultate bez žrtvovanja kvaliteta. Njegov pojednostavljeni proces omogućava generisanje detaljnih, visokorezolutivnih slika u samo nekoliko trenutaka, zadovoljavajući potrebe profesionalaca koji se suočavaju sa strogo postavljenim rokovima, ali zahtevaju dosledan kvalitet. Bez obzira radite li na veb dizajnu, oglašavanju ili medijskoj produkciji, TurboVisionXL nudi brzo rešenje bez uobičajenog čekanja.


RealVisXL 4.0: Fotorealizam u svom najboljem izdanju

Baza: SDXL Osvetljenje
Specijalnost: Vešt u kreiranju zadivljujućih realističnih detaljnih snimaka


RealVisXL 4.0 je osmišljen za kreatore koji se specijalizuju u realizmu, posebno u simulacijama portreta i detaljnih fotografija izbliza. Ovaj model je podešen za hvatanje suptilnosti ljudskih izraza i složenih detalja kože, očiju i kose, pružajući izuzetno realne slike. Bez obzira da li trebate da kreirate likove za video igre, simulirate realne scenarije za treninge ili jednostavno želite da istražite fotorealističnu umetnost, RealVisXL 4.0 postavlja novi standard u živopisnoj digitalnoj imaginaciji.

Portrait Plus: Doslednost u svakom kadru

Tip: DreamBooth
Specijalnost: Stručnost u kompoziciji portreta i prilagodljivosti stila


Portrait Plus se ističe u generisanju doslednih, visokokvalitetnih portreta sa fokusom na detaljnim izrazima lica i raznovrsnim stilovima. Ovaj model je dovoljno fleksibilan da se prilagodi različitim umetničkim zahtevima, što ga čini idealnim za projekte koji zahtevaju uniformnost i kvalitet, poput uredničke fotografije ili dizajna likova za animaciju. Bez obzira da li težite realizmu ili stilizovanijem obliku portretiranja, Portrait Plus je spreman da pruži preciznost i doslednost.


Zašto odabrati 123RF AI Generator slika?

Pristupite SVIM 11 naprednih AI modela, uključujući popularne izbore poput SDXL-a i DALL·E 3. Istražite beskonačne kreativne mogućnosti i oživite svoju maštu uz slodu koju vam pruža veštačka inteligencija.