Pitate se kakve sadržaje da pravite ovog meseca?

Šta kupci zaista traže?

Sastavili smo zbog toga za Vas trendujuće ključne reči za mesec decembar. Pogledajte koje su to reču u pitanju u produžetku teksta.

Nova godina

(rasprodaja na kraju godine, vatromet, sretna nova godina – new year, end year sales, fireworks, happy new year)Ove godine svi očekuju vatromet koji će najaviti novu godinu! Što se tiče stvaranja sadržaja, očekujemo obilje potražnje za banerima za novu 2020. godinu i novogodišnje čestitke kao čvrste favorite. Očekujemo odbrojavanje do ponoći, vatromet i otvaranje šampanjca za proslavu nove godine!

Božić

(Božićna želja, božićne čestitke, tiha noć – Christmas,Christmas wish, Christmas cards, silent night)Naveselije doba godine nije daleko! Ideje za uređenje doma i pozivnice za žurke uvek su popularni i traženi pojmovi, zato napravite zalihe ukrasa za jelke, živopisnih šablona i dizajna sa božićnom jelkama. Na kraju krajeva, nijedno božićno slavlje ne bi bilo potpuno bez Deda Mraza i njegovih pouzdanih pomoćnika, zato ih obavezno uključite u svoje kreacije!

Bilo da se radi o fotografijama ili vektorskim ilustracijama, budite kreativni i svoje umetničke ideje uobličite tako da se uklope u ove decembarske trendove. Sve u svemu, imajte na umu kvalitet vašeg sadržaja kako biste osigurali dobre reakcije svoje publike. Razmislite o tome šta bi vaši posetioci želeli da vide.

Izvor: 123RF Blog