123RF poziva sve fotografe koji su željni avanture i iskustva takmičenja, saradnje i komunikacije sa drugim vrhunskim fotografima iz oblasti ulične fotografije na internacionalno takmičenje PhotOlympic 2018. koje će biti održano 26-27. maja 2018.

Pomoću 123RF promo koda SQ možete ostvariti 5$ popusta na učešće u takmičenju. Nakon registracije na sajtu http://www.photolympic.com unesite naš promo kod u polje Referrer code na svom profilu kako biste ostvarili popust prilikom plaćanja učešća.

Kako biste se prijavili na takmičenje, nije obavezno da budete profesionalni fotograf, takmičenje je otvorenog tipa i svi fotografi su dobrodošli, bez obzira na iskustvo i količinu prethodnih radova.

Registracije za PhotOlympic traju do 20. maja.

PhotOlympic je međunarodno takmičenje fotografa sa cele planete koje se odvija uživo u toku 24 časa, pod nadzorom tima poznatih profesionalnih fotografa iz celog sveta, koji po završetku takmičenja prave izbor najzanimljivijih i najboljih fotografija. Najboljim fotografima biće podeljene vredne novčane nagrade, a izbor 72 najbolje fotografije po mišljenju žirija naći će se na izložbi u Njujorku kasnije tokom godine.

Detaljnije o pravilima učešća, žiriju i nagradama možete pronaći na stranici https://www.photolympic.com.

123RF Vam svima želi srećno i uspešno takmičenje!