Učestvujte u nagradnoj igri i osvojite paket od 30 123RF kredita ili glavnu nagradu, paket od 100 123RF kredita.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da postavite komentar u vidu svoje omiljene uskršnje silike iz 123RF asortimana ispod Fejsbuk posta za nagradnu igru za datu nedelju.

Na primer, post za prvu nedelju je:

123RF nagradna igra

*Jedan učesnik može samo jednom da postavi komentar.

 

Nagradna igra traje do Uskrsa. U okviru nagradne igre svake nedelje se izvlači pobednik čija je nagrada 123RF paket u vrednosti od 30 kredita. Izvlačenje glavne nagrade, 1 kom 123RF kreditnih paketa u vrednosti od 100 kredita, među svim učesnicima održaće se 18.04.2017. Srećni dobitnici nagrada će biti obavešteni putem e-pošte ili Fejsbuk inboks poruke najkasnije tri dana nakon izvlačenja. Dobitnici nagrada su dužni da obaveste organizatora nagradne igre o prihvatanju nagrade u roku od 3 radna dana putem e-pošte ili inboks poruke. Nagrada se ne može preneti na drugu osobu, niti zameniti.

Vreme trajanja nagradne igre
29.03. 2017 – 18.04.2017.
Nagrade:

 • glavna nagrada: 123RF kreditni paket u vrednosti od 100 kredita (izvlačenje: 18.04.2017.)
 • 1 kom 123RF kreditnog paketa u vrednosti od 30 kredita (izvlačenje nedeljno: 31.03.2017., 07.04.2017. i 14.04.2017.)

Ko može da učestvuje u nagradnoj igri?
U nagradnoj igri može da učestvuje svaka punoletna osoba koja poseduje Fejsbuk profil i koja postavi komentar u vidu svoje omiljene 123RF uskršnje slike na 123RF Serbia Fejsbuk stranici.
Ko ne može da učestvuje u nagradnoj igri?
Pravo učešća u nagradnoj igri nemaju sledeća lica:

   • lica koja su u stalnom radnom odnosu ili na drugi način rade kod organizatora nagradne igre, kao i njihovi bračni drugovi, roditelji i deca,
   • članovi komisije za regularno sprovođenje nagradne igre, njihovi bračni drugovi, roditelji i deca i
   • lica koja su u stalnom radnom odnosu ili na drugi način rade kod pravnih lica koja na bilo koji način učestvuju u priređivanju i organizaciji nagradne igre, i/ili izvlačenju dobitaka, i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje nagradne igre, te njihovi bračni drugovi, roditelji i deca.

Organizator nagradne igre nije odgovoran za eventualne pogrešne, nestvarne i lažne Fejsbuk i 123RF registracije. Organizator ima za pravo da odluči da li je registracija u skladu sa propisima nagradne igre, takođe zadržava pravo na modifikaciju, izmenu, i/ili proširivanje postojećih pravila nagradne igre.

U slučaju bilo kakvih pitanja ili nedoumica obratite nam se na serbia@123rf.com.

Ova promocija nije povezana sa društvenom mrežom Fejsbuk ni na koji način, niti je sponzorisana, podržana ili organizovana od strane iste.

This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with Facebook.