Odgovorite slikama na naše zagonetke

 

U okviru „123RF Uskršnje nagradne igre” koja se održava na zvaničnoj Fejsbuk stranici 123RF Serbia, pobedniku svakog dana dodeljujemo poklon. Nagradna igra traje od 24.04.2016. do 30.04.2016. godine. Cilj nagradne igre je da učesnici na dnevno zadate zagonetke odgovore slikama.

Učesnici su dužni da svoje odgovore na zagonetke postave ispod objavljenog pitanja u vidu slika u okviru polja “Prokomentariši”. Učesnici traže odgovarajuću sliku putem pretraživača slika pomoću ključnih reči na veb stranici 123RF.com. U mogućnosti su birati iz galerije od preko 53 miliona slika. Pregled (Image preview) odgovarajuće slike potrebno je postaviti u polje “Prokomentariši”.

Primer

Screenshot_3

Zagonetka:

Bacim ga gore belo, bacim ga dole žuto, šta je to?

Tačan odgovor je jaje! 🙂

Od učesnika se ne očekuje tekstualni odgovor, već da tačan odgovor postave u polje za komentare u vidu slike. Dakle, kada odgonetnete zagonetku posetite našu veb stranicu na 123RF.com adresi i odaberite, u ovom slučaju, sliku jajeta koja vam se najviše dopada. Nakon što odaberete i spremite pregled slike, postavite je kao komentar ispod zadate zagonetke. Možete odabrati bilo koju sliku koja dočarava tačan odgovor, bitno je samo da vaši odgovori ne budu tekstualni.

Kako da vršim pretragu na 123RF stranici?

Vrlo jednostavno, na početnoj stranici u pretraživač upišite reč na engleskom jeziku i pojaviće vam se više hiljada slika, grafika i ilustracija na traženu reč.

2jajeScreenshot_1

3jajeScreenshot_1

4jajeScreenshot_1

Na ovaj način pronađenu sliku lako možete postaviti u komentare ispod aktuelne zagonetke, potrebno je samo spremiti pregled slike i da istu postavite u polje “Prokomentariši”.

Screenshot_1

 

Screenshot_2

Svi tačni odgovori učestvuju u nagradnoj igri u okviru koje dnevnim pobednicima dodeljujemo 123RF kreditni paket u vrednosti od 20 kredita. Svi učesnici koji ostave tačan komentar učestvuju u izvlačenju glavne nagrade koje će se održati 02.05.2016. Glavna nagrada 123RF Uskršnje nagradne igre je 123RF kreditni paket u vrednosti od 80 kredita i poklon paket iznenađenja.

Napomena:

Bitno je da slika postavljena u polje „Prokomentariši” sadrži tačan odgovor na postavljeno pitanje u vidu slike. Tačnim odgovorima se smatraju isključivo pregledi slika (Image preview) preuzeti sa www.123rf.com veb stranice.

U izbor za dobitnika dnevne nagrade ulaze samo tačni odgovori koji su poslani do 23:59 sati datog dana. Svaki učesnik može više puta da pošalje tačan odgovor na zadatu zagonetku, međutim profili učesnika pri izboru dobitnika računaju se samo po jednom u toku dana. Radi povećanja šansi za osvajanje jedne od nagrada, učesnici mogu u nagradnoj igri učestvovati svaki dan bez obzira na to da li su već osvojili nagradu tokom ove nagradne igre, ali samo postavljajući različite slike za odgovore.

Svi učesnici koji ostave tačan komentar učestvuju u izvlačenju glavne nagrade.

Pravila igre

Nagradnu igru „123RF Uskršnja nagradna igra” organizuje SBH Images d.o.o. (2040 Budaörs, Baross köz 14, Mađarska,PIB 14285626-2-13, matični broj 13-09-154737) na  Fejsbuk stranici 123RF Serbia. Nagradna igra je namenjena svim korisnicima zvanične Fejsbuk stranice 123RF Serbia.

Vreme trajanja nagradne igre

24.04. 2016 – 30.04.2016. (od 12:00 do 23:59)

Opis nagradne igre i uslovi učestvovanja


Uslov učestvovanja u nagradnoj igri je da učesnici prihvate pravila nagradne  igre. Smatra se da učestvovanjem u nagradnoj igri učesnih prihvata sve uslove u vezi sa nagradnom igrom. Da bi osoba učestvovala u nagradnoj  igri, potrebno je da se budući učesnik registruje na www.123rf.com veb stranici. Nakon izvršene registracije, učesnik treba da odgovori na postavljenu zakonetku koja se nalazi na zvaničnoj Fejsbuk stranici 123RF Serbia. Učesnici postavljaju tačne odgovore u vidu slika na zadate zagonetke u polje za komentare. Tačnim odgovorima se smatraju isključivo pregledi slika (Image preview) preuzeti sa www.123rf.com veb stranice.

Na Fejsbuk stranici 123RF Serbia svakog dana u određeno vreme (do 12h) biće objavljena jedna zagonetka za dati dan koja treba da se odgonetne. Radi povećanja šansi za osvajanje jedne od nagrada, učesnici mogu da učestvuju u nagradnoj igri više puta, ali samo postavljajući različite slike za odgovore.

Nagradna igra može ponovno biti pokrenuta prema vlastitom nahođenju organizatora.

U okviru nagradne  igre izvući ćemo učesnike koji ispunjavaju uslove učestvovanja u nagradnoj igri i dodijeliti dnevno 1kom 123RF kreditnog paketa u vrednosti od 20 kredita. Izvlačenje glavne nagrade, 1 kom 123RF kreditnih paketa u vrednosti od 80 kredita, među svim učesnicima održaće se 02.05.2016. Srećni dobitnici nagrada će biti obavešteni putem e-pošte ili Fejsbuk inboks poruke najkasnije tri dana nakon izvlačenja. Dobitnici nagrada su dužni obavestiti organizatora nagradne igre o prihvatanju nagrade u roku od 3 radnih dana putem e-pošte ili inboks poruke. Nagrada se ne može preneti na drugu osobu, niti zameniti.

Nagrade:

   • glavna nagrada: 123RF kreditni paket u vrednosti od 80 kredita i poklon paket (izvlačenje: 02.05.2016.)
   • 1 kom 123RF kreditnog paketa u vrednosti od 20 kredita (izvlačenje: dnevno)

Ko može da učestvuje u nagradnoj igri?

U nagradnoj igri može da učestvuje svaka osoba koja poseduje Fejsbuk profil i koja postavi tačan odgovor u vidu slike na zadatu zagonetku na 123RF Serbia Fejsbuk stranici. Uslov učestvovanja je da učesnici prihvate pravila nagradne igre.

Ko ne može da učestvuje u nagradnoj igri?

Pravo učešća u nagradnoj igri nemaju sledeća lica:

   • lica koja su u stalnom radnom odnosu ili na drugi način rade kod organizatora nagradne igre, kao i njihovi bračni drugovi, roditelji i deca,
   • članovi komisije za regularno sprovođenje nagradne igre, njihovi bračni drugovi, roditelji i deca i
   • lica koja su u stalnom radnom odnosu ili na drugi način rade kod pravnih lica koja na bilo koji način učestvuju u priređivanju i organizaciji nagradne igre, i/ili izvlačenju dobitaka, i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje nagradne igre, te njihovi bračni drugovi, roditelji i deca.

Organizator nagradne igre nije odgovoran za eventualne pogrešne, nestvarne i lažne Fejsbuk i 123RF registracije. Organizator ima za pravo da odluči da li je registracija u skladu sa propisima nagradne igre, takođe zadržava pravo na modifikaciju, izmenu, i/ili proširivanje postojećih pravila nagradne igre.

U slučaju bilo kakvih pitanja ili nedoumica obratite nam se na serbia@123rf.com.

Ova promocija nije povezana sa društvenom mrežom Fejsbuk ni na koji način, niti je sponzorisana, podržana ili organizovana od strane iste.

This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with, Facebook.