Autor: mindsparx, 123RF

Da li ste u potrzi za zanimljivim vizualnim sadžajima za svoju uskršnju marketinšku kampanju? Ne tražite dalje, mi smo tu za vas!

Naša ekskluzivna kolekcija AI-generisanih stock slika je pažljivo odabrana za vas i ne sumnjamo da će obogatiti vaš sadržaj na drušvenim mrežama ističući orginalnost vašeg brenda.

Od šarenih uskršnjih jaja i simpatičnih zečeva do piksel-art cvetova i 3D renderovanja, kolekcija sadrži sve što vam je potrebno da vaš marketinški materijal zablista tokom ovog prazničnog perioda.

U ovom blogu, prikazaćemo vam samo neke od AI-generisanih slika i sadržaja dostupnih unutar 123RF – uskršnjeg izdanja:

Objave na društvenim mrežama

Autor: mindsparx, 123RF

Svetle boje i igrački dizajn ove vektorske ilustracije mogu savršeno da se koriste kao pozadina za uskršnje obajeve na društvenim mrežama.

Ova ilustracija vešto dočarava suštinu praznika, buket aranžiran prolećnog cveća sa pristohvatom klasičnih uskršnjih motiva nikom ne može da promakne.

Sve što je potrebno da uradite jeste da ubacite tekst, i voilà post je spreman za objavu! 

Autor: mindsparx, 123RF

Ako želite nešto modernije i sofisticiranije, predlažemo vam flat-lay tipove slika sa prolećnim cvećem i šarenim jajima.

 

Fotorealistične slike 


Autor: mindsparx, 123RF

Šareno ofarbana jaja i elegantno cveće stvaraju vizuelno privlačnu fotografiju koja zrači toplinom i teksturom, što bilo koji uskršnji sadržaj čini savršenim.

Autor: mindsparx, 123RF

Postoje mnogo načina kako koristiti sliku poput ove u svojoj kampanji, uključujući i blog objave, članke ili štampane materijale koji promovišu uskršnje aktivnosti poput ukrašavanja torti, pa čak i posebne uskršnje prodajne akcije sa vremenskim ograničenjem.

Ilustracije 

Autor: virtosmedia, 123RF
Ova AI-generisana ilustracija zeca savršeno je prilagođena za objavu na društvenim mrežama, takođe se lepo uklapa u članke ili imejl kampanje. 

Veoma je lakoprilagodljiva i definitivno privlači pažnju!

Piksel art (Font)

Autor: virtosmedia, 123RF

Teško je odoleti kul piksel art slikama, zar ne?! 

Narcisi i lale asociraju na proleće, a proleće na Uskrs, dok igra piksela donosi poseban šmek i definitivno ostavlja veseo utisak u duši posmatrača. 

Autor: virtosmedia, 123RF

Piskel art slike su savršene za svaki brend koji želi da začini svoj vizualni identitet retro vajbom nekadašnjih video igara video ovog prazničnog perioda.

3D slike

 Autor: virtosmedia, 123RF

Umesto da realističnih AI-generisanih slike, uvek možete razmotriti opciju  3D renderovanih vizuelnih, izbor je beskonačan od šarenih jaja do krznatih uskršnjih prijatelja.

Autor: mindsparx, 123RF

Autor: virtosmedia, 123RF

3D slike nikad ne izlaze iz mode, njihova jedinstvena karakteristika budi dete u posmatraču, te definitivno privlače pažnju publike svih generacija, pa čak i u prepunom feed-u pojedinca!  

Da li ste spremini za još? 

Uz Pomoć Veštačke inteligencije, kreativne mogućnosti su gotovo beskonačne! Impresivna digitalna umetnost može biti kreirana za značajno manje vremena, što relzutira značajnom uštedom troškova.

Ukoliko vam se dopadaju naše uskršnje slikam, posetite nas na 123RF.com i pogledajte našu čitavu kolekciju AI-generiranih slika ili ih generište sami uz pomoć  123RF Create with AI alata!